ga('send', 'pageview');
Το συνέδριο

horizontal facebook integro

Στις 27 και 28 Μαΐου 2015, στο ξενοδοχείο Holiday Inn στην Λευκωσία, πραγματοποιηθηκε  το ευρωπαϊκό συνέδριο του διακρατικού έργου INTEGRO με τίτλο «Αποτελεσματική Ένταξη των Μεταναστριών και Μεταναστών στις Τοπικές Κοινωνίες».

Το έργο INTEGRO  (www.integro-project.org) έχει ως στόχο την προώθηση της αποτελεσματικής ένταξης των μεταναστριών και μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες, μέσα από μία διαδραστική διαδικασία συνεργασίας μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των μεταναστριών και μεταναστών. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται από οργανισμούς της Τσεχίας, Γερμανίας, Βορείου Ιρλανδίας, Αυστρίας και την ΚΙΣΑ από την Κύπρο.

Στόχος του συνεδρίου είναι η διάδοση των αποτελεσμάτων του έργου σε όλους τους φορείς που εμπλέκονται στις διαδικασίες ένταξης μεταναστριών και μεταναστών, τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, το συνέδριο περιελάμβανε την παρουσίαση των εθνικών σχεδίων όλων των εταίρων, συζήτηση των αποτελεσμάτων και του αντίκτυπου αυτών των πρωτοβουλιών σε τοπικό επίπεδο,  τη συζήτηση των στρατηγικών ένταξης και τέλος, την παρουσίαση της τελικής έκθεσης του έργου.

Το έργο βασίζεται στις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πολιτισμικής πολυμορφίας, την προώθηση της ισότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων, μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας,  πληροφοριών και καλών πρακτικών.

Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να βρέιτε στο ενημερωτικό δελτίο του έργου και στο πρόγραμμα του τελικού συνεδρίου. Επίσης, μπορείτε να βρείτε το φυλλάδιο του έργου σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Βιετναμέζικα, Ταγκαλόγκ και Αραβικά

Ομιλίες
Παρουσίαση πιλοτικών προγραμμάτων
Subscribe To Kisa Newsletter

Subscribe To Kisa Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team. KISA's activity is focused on the fields of Migration, Asylum, Racism, and Trafficking, as well as raising awareness in Cypriot society.

You have Successfully Subscribed!