ga('send', 'pageview');

Theater stage with red curtain and masks vector illustration

Η ΚΙΣΑ αναζητεί 15 νέες και νέους αναγνωρισμένους πρόσφυγες, καθώς και 15 μη αναγνωρισμένους πρόσφυγες (αιτητές ασύλου, μετανάστριες/ες, Τουρκοκύπριους, Ελληνοκύπριους) με βασικές γνώσεις της Ελληνικής ή της Αγγλικής γλώσσας που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εργαστήρια θεάτρου, μουσικής καθώς και σε μαθήματα εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας. Οι εν λόγω δραστηριότητες θα διεξαχθούν μεταξύ Ιανουαρίου – Μαΐου 2017. Οι συναντήσεις θα προγραμματίζονται μία ή δυο φορές εβδομαδιαία (απογεύματα).
 
Αυτή είναι όντως μία καταπληκτική ευκαιρία για τις νέες και τους νέους που επιθυμούν να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια καθώς και από τη εμπλοκή τους στη θεατρική παράσταση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του έργου.
 
Τα διαπολιτισμικά εργαστήρια προσδοκούν στη διευκόλυνση της ενεργού ανάμιξης μεταξύ νέων προσφύγων και μη προσφύγων.
 
Σημειώνεται επίσης ότι κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των διοργανωτών και όλων των ενδιαφερομένων προκειμένου να δοθούν περισσότερες πληροφορίες και να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
 
Αν θέλετε να συμμετάσχετε ή γνωρίζετε κάποια ή κάποιο που ίσως να θέλει, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Romy Wakil στο: romy.w@kisa.org.cy ή στον αριθμό: 22 87 81 81.
Subscribe To Kisa Newsletter

Subscribe To Kisa Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team. KISA's activity is focused on the fields of Migration, Asylum, Racism, and Trafficking, as well as raising awareness in Cypriot society.

You have Successfully Subscribed!