ga('send', 'pageview');

20150331_111621

Μετά από έντονη αντίδραση της κοινωνίας, ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από την διεύθυνση του ξενοδοχείου Κλεοπάτρα ότι προχώρησαν στην ακύρωση παραχώρησης χώρου του ξενοδοχείου για συνάθροιση του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής που ήταν προγραμματισμένη για αύριο,  1η Απριλίου.

Χαιρετίζουμε  τη σημαντική αυτή απόφαση  της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, η οποία ανταποκρίθηκε θετικά  στο κάλεσμα των οργανώσεων που αντέδρασαν στην αρχική απόφαση  για  παραχώρηση  χώρου του ξενοδοχείου για την εκδήλωση του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής, και  επέδειξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα να αναθεωρήσει τη στάση της.

Η εξέλιξη αυτή είναι ενδεικτική των  ανησυχιών, της ευαισθησίας αλλά και της αντίθεσης  της κοινωνίας στη διάδοση των μηνυμάτων μισαλλοδοξίας και ρατσισμού των νεοναζιστικών και φασιστικών  οργανώσεων του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής.

Είναι μια νίκη του αντιφασιστικού κινήματος που δείχνει ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μένουμε απαθείς σε τέτοιες προκλήσεις.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που συνέβαλαν  στο να φτάσουμε στο θετικό αυτό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι ο αγώνας για να φράξουμε το δρόμο ενάντια  σε ιδεολογίες και κινήματα όπως του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής, πρέπει να είναι συνεχής και δηλώνουμε την προσήλωση μας σε αυτή την επιτακτική προσπάθεια.

Γρανάζι
ΔΡΑΣΥ-Δικοινοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συνεργασία
ΚΙΣΑ-Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό
Εργατική Δημοκρατία
ΝΕΔΑ-Νέα Διεθνιστική Αριστερά
Πρωτοβουλία Ενάντια στη Φασιστική Απειλή
ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου

Subscribe To Kisa Newsletter

Subscribe To Kisa Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team. KISA's activity is focused on the fields of Migration, Asylum, Racism, and Trafficking, as well as raising awareness in Cypriot society.

You have Successfully Subscribed!