ga('send', 'pageview');

Event+Details copy

Εμείς, οι πιο κάτω οργανώσεις, καλούμε γυναικείες οργανώσεις, άλλα οργανωμένα σύνολα και άτομα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση “Ένα κερί για τα ανθρώπινα δικαιώματα”, την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στις 6:00 μ.μ, έξω από την Αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία.

Διοργανώνουμε την εκδήλωση αυτή, που βάζει και την Κύπρο στο χάρτη της παγκόσμιας αυτής καμπάνιας, ως ένδειξη αλληλεγγύης με την Πορεία Γυναικών στην Ουάσιγκτον  και άλλες πόλεις των ΗΠΑ και τις χιλιάδες άλλες πορείες και εκδηλώσεις σ’ ολόκληρο τον κόσμο για τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, περιλαμβανόμενων των δικαιωμάτων των γυναικών και των μεταναστριών/ών, και για κοινωνική δικαιοσύνη.

Στις 21 Ιανουαρίου 2017, πρώτη μέρα της προεδρίας του Donald Trump, πορείες που διοργανώνονται από γυναίκες και απευθύνονται προς όλες και όλους θα πραγματοποιηθούν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, η μεγαλύτερη από τις οποίες αναμένεται ότι θα είναι αυτή στη Ουάσιγκτον.

Θα συγκεντρωθούμε για την προστασία των βασικών μας δικαιωμάτων και τη διασφάλιση των ελευθεριών μας που απειλούνται από τις πρόσφατες και συνεχιζόμενες πολιτικές εξελίξεις, τις ανησυχίες και τους φόβους σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Υψώνουμε τη φωνή μας για την αξιοπρέπεια και την ισότητα όλων των ανθρώπων – γυναικών, ανδρών, ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, μεταναστριών/ών και προσφύγων – άσχετα καθεστώτος, ατόμων με αναπηρία, νέων και μεγαλύτερων, όλων των θρησκειών και πεποιθήσεων, και όσων φτωχοποιήθηκαν από την παγκόσμια οικονομική κρίση – για την ασφάλεια και την υγεία του πλανήτη μας και την ενδυνάμωση της διαφορετικότητας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη. Με την προάσπιση των δικαιωμάτων των πιο ευάλωτων και περιθωριοποιημένων ανάμεσα μας, υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα όλων μας. Η πολιτική του φόβου και της διαίρεσης δεν έχουν θέση το 2017.

Όλες και όλοι που υποστηρίζουν τους σκοπούς της εκδήλωσης είναι ευπρόσδεκτοι!

Θα συγκεντρωθούμε στις 6:00 μ.μ., την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, έξω από την Αμερικανική πρεσβεία.

Οι οργανώσεις:

  • ΚΙΣΑ – Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό
  • Νέα Διεθνιστική Αριστερά – ΝΕΔΑ
  • Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας
  • Cyprus Stop Trafficking
  • Γυναικεία Κίνηση Οικολόγων (ΓΥΚΟ)
  • YKP – New Cyprus Party
  • Queer Cyprus Association
  • Gender Advisory Team Cyprus (GAT)
  • Hands Across the Divide – (HAD)

eventagainsttrump

 

Subscribe To Kisa Newsletter

Subscribe To Kisa Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team. KISA's activity is focused on the fields of Migration, Asylum, Racism, and Trafficking, as well as raising awareness in Cypriot society.

You have Successfully Subscribed!