ga('send', 'pageview');

yy

Δείτε την έκθεση εδώ

Η παρούσα έκθεση συντάσσεται και υποβάλλεται στο πλαίσιο του ΜΑΖΙ! Ενδυνάμωση των φορέων της κοινωνίας και υπηρεσιών επιβολής του νόμου να κάνουμε ορατά τα εγκλήματα μίσους, το οποίο είναι ένα διακρατικό πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από το Νομικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το έργο είναι διάρκειας δύο ετών, από την 1η Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 31 Νοεμβρίου 2016 και υλοποιείται από ΜΚΟ από την Κυπριακή Δημοκρατία (ΚΔ), την Ιταλία, την Τσεχική Δημοκρατία και την Ισπανία. Η ΚΙΣΑ – Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό, σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ως συνδεδεμένης εταίρου, υλοποιεί το έργο στην ΚΔ. Το έργο συντονίζεται από την ΜΚΟ SOS Racism Gipuzkoa (Ισπανία) και οι υπόλοιπες ΜΚΟ εταίροι είναι οι εξής: SOS Racisme Catalunya (Καταλονία – Ισπανία), Οργανισμός για Αρωγή σε Πρόσφυγες – OPU (Τσεχική Δημοκρατία), και Lunaria, CGIL – Τμήμα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Πολιτικής, Πανεπιστήμιο Roma Tre (Ιταλία).

Το έργο στοχεύει στη βελτίωση των ικανοτήτων των Υπηρεσιών Επιβολής του Νόμου (ΥΕΝ) και των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚΠ) – ΜΚΟ καθώς και οργανώσεων κοινοτήτων – στο να καθιστούν ορατά τα εγκλήματα μίσους στην ευρωπαϊκή κοινωνία, το οποίο είναι ένα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση των εγκλημάτων μίσους και συναφών παραβιάσεων των θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Subscribe To Kisa Newsletter

Subscribe To Kisa Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team. KISA's activity is focused on the fields of Migration, Asylum, Racism, and Trafficking, as well as raising awareness in Cypriot society.

You have Successfully Subscribed!