ga('send', 'pageview');

1-Website-1

Επ’ ευκαιρίας της Παγκόσμιας Μέρας για την Εξάλειψη των Ρατσιστικών Διακρίσεων, η ΚΙΣΑ συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα και διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού, συνδιοργανώνοντας και συμμετέχοντας τις/στις ακόλουθες δραστηριότητες.

Σάββατο,  18 του Μάρτη στις 11:00 πμ, στο προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας: Ενώνουμε τη φωνή μας και διαδηλώνουμε την προσήλωση μας στην πάλη  ενάντια στο ρατσισμό,  τον εθνικισμό και το φασισμό. Ενώνουμε τη φωνή μας, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, πρόσφυγες και μετανάστριες/ες με τις προοδευτικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη και τον 18posterκόσμο και συμμετέχουμε σε αυτή τη διεθνή κινητοποίηση. Καλούμε, όλες τις προοδευτικές οργανώσεις, τις/τους μετανάστριες/ες και τους πρόσφυγες που ζουν στην Κύπρο  και άτομα να έλθουν μαζί μας σε αυτή τη δικοινοτική πορεία για να τη μετατρέψουμε σε ένα συλλαλητήριο για την ειρήνη, τη δημοκρατία, την ίση μεταχείριση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική αλληλεγγύη. Η πορεία  διοργανώνεται σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις. Κατεβάστε τη κοινή διακήρυξη εδώ.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

finalΤρίτη 21/03/2017, 21 Μαρτίου στις 18:00,  στο Σπίτι της Συνεργασίας: Η ΚΙΣΑ και η Τουρκοκυπριακή οργάνωση RRA διοργανώνουν ανοικτή συζήτηση με τίτλο «Εθνικισμός – Ρατσισμός και Εγκλήματα Μίσους».Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις των εγκλημάτων μίσους τόσο στα θύματα όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία, η εκδήλωση θα επικεντρωθεί, τόσο στην έξαρση του εθνικισμού – ρατσισμού και στη διασύνδεση αυτών των ιδεολογημάτων με τη ραγδαία αύξηση των εγκλημάτων μίσους, όσο και στους τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Subscribe To Kisa Newsletter

Subscribe To Kisa Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team. KISA's activity is focused on the fields of Migration, Asylum, Racism, and Trafficking, as well as raising awareness in Cypriot society.

You have Successfully Subscribed!